Werk zoeken

Werk zoeken begint vaak online. Natuurlijk kun je als werkzoekende ook werk zoeken in diverse kranten, maar werk zoeken is vaak een stuk sneller en eenvoudiger in online vacaturebanken. Wil je direct werk zoeken, omdat je al een idee hebt wat je zoekt en in welke branche je zou willen werken, kijk dan eens op de pagina werk zoeken.

Werk Zoeken Online

Ik zoek werk

“Ik zoek werk” of “Ik ben op zoek naar werk” is vaak het beginpunt als werkzoekende. In deze situatie is het waarschijnlijk dat je op dat moment geen werk hebt. Op de vacature-overzichtspagina van CheckWerk.nl zoek je werk in alle vacatures. Aan de linkerzijde kun je passend werk zoeken door op trefwoord en/of postcode te zoeken. Nadat je één of meerdere velden ingevuld hebt, klik je op de knop ‘Filter’. Ook kun je werk zoeken in de diverse vakgebieden. Maak hiervoor een keuze in de lijst met vakgebieden.

Werk Zoeken Filter Cacatures

Op zoek naar werk

Op CheckWerk.nl kun je werk zoeken in verschillende vakgebieden. Het voordeel van werk zoeken per vakgebied zijn de specialisatiefilters die in veel vakgebieden toegevoegd zijn. Zo kun je bijvoorbeeld in het vakgebied ‘Account Manager’ (onder Sales) ook doorfilteren op de specialisatie ‘Key Account Management’, waardoor alleen de beschikbare Key Account Managementfuncties overblijven in de zoekresultaten.

Werk zoeken Specialisatie Filter

Ander werk zoeken

Wellicht heb je op dit moment wel werk, maar wil je ander werk zoeken. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat je het niet naar je zin hebt op je werk, of dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. CheckWerk.nl gaat discreet om met je aanmelding, dus als je niet wilt dat je huidige werkgever te zien krijgt dat jij op zoek bent naar een nieuwe baan, hoef je je geen zorgen te maken. CheckWerk biedt geen CV’s aan in een kandidatendatabase, dus bedrijven kunnen jou niet vinden. Pas als jij solliciteert op een vacature, worden je gegevens verstuurd naar dat bedrijf.

Ander Werk Zoeken
Thuiswerk

Wanneer het vinden van werk nog niet wil lukken, zou je in de tussentijd natuurlijk ook wat thuiswerk kunnen doen. Er zijn vaak genoeg thuiswerk vacatures beschikbaar.

Hulp bij werk zoeken

Wil je hulp bij werk zoeken omdat het je zelf niet lukt? Dan is het raadzaam om bijvoorbeeld contact op te nemen met het UWV. Zij zijn ervoor om je te helpen met werk zoeken.

Werk zoeken op social media:

#werk op Google+ #werk op Twitter